Byer

Jeg besøger ‘Andre byer’

Vielsesringe i ‘Andre byer’

Martin Holm Vielsesringe besøger gerne ‘Andre byer’ – også dem, der ikke er nærliggende for mit område.

Mit ønske til jer som kommende brudepar er at imødekomme jeres travle hverdage, så I føler, at I kan sætte jer ned og fordybe i lige præcis det sæt, I ønsker. Derfor har jeg startet et koncept med privatfremvisning, da jeg gerne vil skabe gode rammer for jeres fremtidige valg af vielsesringe.

Jeg foretrækker helst hverdage, men jeg kommer også gerne og fremviser lørdage og søndage, hvis det måtte passe jer bedre.

Privatfremvisning i ‘Andre byer’

Privatfremvisningen indeholder et bredt udvalg af min kollektion af klassiske vielsesringe, som I helt uforpligtende har mulighed for at se. Derudover vil I få råd og vejledning om overflader, brillanter, graveringer, mønstre og størrelser. Såfremt I ønsker det, medbringer jeg gerne et stort udvalg af billedmateriale, der kan give inspiration til jeres valg af vielsesringe.

Danske vielsesringe

Ringene, jeg leverer, bliver alle fremstillet i Danmark af min dygtige samarbejdspartner, Solskov. Guldsmed, Henrik, er en erfaring mand i branchen. I mere end 30 år har udførelsen af guld – og sølvringe været hans levevej, hvoraf de seneste 10 år har været med tilhørende værksted.  Solskov, er i branchen kendt for høj dansk kvalitet, hvor omhu og tradition for et godt håndværk er i fokus. Alle ringe bliver håndlavede og fremstilles/desinges til det enkelte par.

Min adresse

Sådan kommer vi i kontakt

Kontoret

8723 Løsning

Ring til mig

(+45) 27592992

Email Adresse

m@mh-vielsesringe.dk

Åbningstider

Mandag til lørdag fra 7.00-20.00

Kom i kontakt!

Send mig en besked