Byer

Jeg besøger Horsens

Vielsesringe i Horsens
Martin Holm vielsesringe tilbyder privat fremvisning af vielsesringe i Horsens. Jeg tilpasser mig jeres hverdag, og kommer gerne til Horsens på besøg med et smukt udvalg af klassiske vielsesringe. Jeg vil til en hver tid anbefale vielsesringe i et klassisk design, da det er et tidløst valg med holdbarhed i fokus. Blandt vielsesringene jeg tager med på fremvisning, har I mulighed for at se eksempler på overflader, brillanter, mønstre og et hav af billede materiale.

Fremvisning i Horsens

Dette koncept er sat i søen som en serviceforretning, der kommer nutidens brudepar i møde. Med travle hverdage kan det være svært at finde tiden og roen, til at finde de rette vielsesringe. Derfor tilbyder jeg privat fremvisning af vielsesringe i Horsens og omegn, så I kan sidde i ro og mag i vante omgivelser og finde og designe jeres personlige sæt. Jeg bestræber mig på at komme jeres ønsker i møde, men altid med tanke på kvalitet og holdbarhed.

Danske vielsesringe

Alle ringe jeg leverer, bliver fremstillet i Danmark af min dygtige samarbejdspartner Solskov. Guldsmeden Henrik er en erfaren mand i branchen. I mere end 30 år har udførelse af guld og sølv ringe været hans levebrød. Der af har de seneste 10 år været med eget værksted. Solskov er i branchen kendt for høj dansk kvalitet, hvor omhu og tradition er i fokus.

 

Min adresse

Sådan kommer vi i kontakt

Kontoret

8723 Løsning

Ring til mig

(+45) 27592992

Email Adresse

m@mh-vielsesringe.dk

Åbningstider

Mandag til lørdag fra 7.00-20.00

Kom i kontakt!

Send mig en besked