Byer

Jeg besøger Kolding

Vielsesringe i Kolding

Martin Holm Vielsesringe tilbyder privatfremvisning af vielsesringe til brudepar i Kolding. Da jeg ynder at tilpasse mig jeres hverdag, kører jeg gerne sydpå og fremviser vielsesringe i jeres hjem, når tiden er rigtig for jer. Jeg foretrækker helst hverdage, men jeg kommer også gerne og fremviser lørdage og søndage, hvis det passer jer bedre.

I vil opleve et bredt udvalg af klassiske vielsesringe på privatfremvisningen, som alle vil være medvirkende til, at I danner det bedste grundlag i for jeres valg af vielsesringe. I får også mulighed for at se nogle eksempler på overflader, brillanter, mønstre og jeg fremviser gerne billedeksempler, hvis dette måtte være i jeres interesse. Jeg håber, mit medbragte materiale kan give jer inspiration, så vi i fællesskab kan skabe de personlige vielsesringe, I ønsker.

 

Fremvisning i Kolding

Privatfremvisning af vielsesringe er efter min overbevisning den mest hensigtsmæssige måde, når man vil imødekomme et kommende brudepars ønsker. Fremvisningen foregår på en rolig og behagelig måde i trygge rammer – og så endda når I har tid.

I får mulighed for at designe jeres personlige sæt ringe lige, som I ønsker det.

Alle vielsesringe fremstilles i Danmark hos min samarbejdspartner, Solskov, der har 30 års erfaring i vielsesringebranchen. Ringene er håndlavede, så der er altid mulighed for at få sit eget udtryk.

Jeg bestræber mig på at imødekomme jeres ønsker, men det er altid med kvalitet og holdbarhed for øje, at I får mine råd og vejledning.

 

Danske vielsesringe

Ringene, jeg leverer, bliver alle fremstillet i Danmark af min dygtige samarbejdspartner, Solskov. Guldsmed, Henrik, er en erfaring mand i branchen. I mere end 30 år har udførelsen af guld – og sølvringe været hans levevej, hvoraf de seneste 10 år har været med tilhørende værksted.  Solskov, er i branchen kendt for høj dansk kvalitet, hvor omhu og tradition for et godt håndværk er i fokus. Alle ringene er håndlavede og fremstilles/designes til det enkelte par.

Min adresse

Sådan kommer vi i kontakt

Kontoret

8723 Løsning

Ring til mig

(+45) 27592992

Email Adresse

m@mh-vielsesringe.dk

Åbningstider

Mandag til lørdag fra 7.00-20.00

Kom i kontakt!

Send mig en besked