Byer

Jeg besøger Vejle

Vielsesringe i Vejle

Martin Holm vielsesringe tilbyder privat fremvisning af vielsesringe i Vejle. Jeg kommer på besøg og fremviser vielsesringe i Vejle når I har tid. Jeg foretrækker helst hverdage, men jeg kommer også gerne og fremviser vielsesringe lørdage og søndage, hvis det er der det passer jer.

I får præsenteret et udvalg af lækre klassiske vielsesringe på privat fremvisning, som er nøje udvalgt i samarbejde med min guldsmed. Vielsesringene jeg har med på fremvisning, er med til at danne grundlag for det færdige resultat. Med på privat fremvisning af vielsesringe, har jeg også nogle eksempler på overflader, brillanter, mønstre og et hav af billede materiale, som kan inspirere jer, så vi i fællesskab, kan skabe jeres personlige vielsesringe. Jeg bestræber mig på, at komme alle ønsker til vielsesringene i møde, dog vil rådgivningen altid være baseret på stolte traditioner samt fokus på holdbarhed og kvalitet.

Fremvisning i Vejle

Martin Holm vielsesringe er service forretningen, som besøger og fremviser vielsesringe i ro og mag hjemme hos jer i Vejle. Se forløbet fra første kontakt her. http://mh-vielsesringe.dk/

Alle vielsesringe bliver fremstillet i Danmark hos min samarbejdspartner Solskov, som har 30 års erfaring i branchen med vielsesringe. Alle vielsesringene er håndlavede og bliver udført med største omhu, hvor tradition, kvalitet og kunstnerisk balance er sat i højsæde.

Er I interesseret i en uforpligtende fremvisning i eller omkring Vejle, så er I velkommen til at tage kontakt på mail eller telefon.

 

 

Min adresse

Sådan kommer vi i kontakt

Kontoret

8723 Løsning

Ring til mig

(+45) 27592992

Email Adresse

m@mh-vielsesringe.dk

Åbningstider

Mandag til lørdag fra 7.00-20.00

Kom i kontakt!

Send mig en besked